Уникалният интериор




Вероятно за всеки интериор би могло да се каже, че е уникален. Но по каъв начин? Дали ни вдъхновява или ни кара да си кажем - доста безинтересно. Факт е, че интериът в дома ни до голяма степен показва какви са нашите вкусове и предпочитания. Факт е също така, че всеки би искал да има жилище, което да му осигурява максимално добър начин на живот и да бъде най-доброто, което би могъл да си позволи. Но как да постигнем тази индивидуалност, как да направим дома си неповторим, красив и уютен, без да е близко до кича? Отговорът е - с добър вкус, баланс и правилна координация може да се постигне красота и функционалност, напомняща лъскавите интериори от списанията. Но как се постига индивидуалност? За това е необходимо всяка стая, всеки елемент от интериора да бъде подбран според собствените ви вкусови предпочитания, а още по-добре би било, ако можете да си позволите мебели, аксесоари или дори само един декоративен елемент, направен специално за вас. Който, естествено, също трябва да бъде координиран с останалите елементи на обзавеждането. Представете си шкаф с декоративни пана вместо вратички! Стъпала с декоративна мозайка от дърво или уникален елемент на дървения парапет!
Всичко това са реализирани вече елементи от нечий интериор, изпълнени от майстора Начко Йорданов.
Безспорно са красиви, но по-важното е колко красив би бил интериора, ако в него имаме поне един такъв елемент. Независимо дали е включен като част от масата, шкафа, пода или вратата в него. И как той е интегриран в цялостната концепция на обзавеждането ви.

Всичко това важи, разбира се и за обществените пространства - там уникалността е фактор за успех, престиж и популярност.

Ако имате идея, но не знаете точно как да я осъществите - пишете ми!

2 comments:

Anonymous said...

Осигурявате ли освен дизайн и изработката на такива бутикови мебели?

trendoffice said...

Да, разбира се. А какво точно Ви интересува? Напишете ми мейл на адреса вдясно.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***