Да работим заедно!

Здравейте! Този блог беше създаден с цел по-лесна комуникация с клиентите, които имат нужда от моята помощ при обзавеждане - за проект, изграждане на концепция или просто за закупуване на необходимите мебели и продукти за интериора, за съвет или консултация при решаване на конкретен проблем в обзавеждане на жилище, офис или заведение. Защото инериорният дизайнер прави точно това - помага на клиентите си да решават проблемите в жилището, офиса, магазина, заведението. И дава идеи за най-пододящите решения за конкретния интериор.
Тук можете да намерите стотици добри идеи, които биха могли да ви бъдат полезни, но всеки интериор е различен, а всеки от нас има свои виждания и нужди и това е моята роля - да помогна за реализацията на идеите, които са ви харесали или да предложа нещо конкретно за вашите нужди, 
отговарящо най-добре на бюджета, 
който сте предвидили. 

Теменужка Захариева, Trendoffice Interior Design Consultancy
freeemail2   

 "Great designs have an enduring quality, while being functional, affordable, beautiful and a joy to live with."


TRENDOFFICE ПРЕДЛАГА: 

  •  мебелен дизайн  • re-design - най-достъпният начин да обновите дадена стая или целия дом. Как става това - обадете се, за да говорим подробно и конкретно!
  • консултации (включително и на час) за :- цялостно обзавеждане и дизайн 
- цветове и координация
- тенденции и новости

  • - авторски статии, анализи, проучвания
  • - digital marketing - създаване, разпространение и поддръжка на блогове, newsletters, социални медии.А защо да заплащате за такава услуга след като в интернет можете безплатно да намерите огромно количество информация?

Да, така е - и книгите за самопомощ са най-продаваната категория на пазара, но ако тази безплатна и лесно достъпна информация беше всичко, което е необходимо, за да постигнем търсените резултати, то всички щяхме да имаме идеално тегло, само щастливи взаимоотношения, работата на нашите мечти, никакви емоционални проблеми и излишък от финансови средства на наше разположение...

Реалността, обаче, е друга - очевидно безплатната информация не е достатъчна. 

Така че, ако имате нужда от помощ - пишете ми!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis