Дистанционна интериорна консултация и проектиране!

За тези, които са надалече или които искат да инвестират минимално в помощ за обзавеждане (или по време на дистанционно общуване, както са условията в момента :)) :

3D проект и материали
Една достъпна форма, която ще ви позволи сами да реализирате идеите си с малка помощ от мен по телефона и/или чрез e-mail и да получите съвети, предложения и решения за интериора и проблемите, които имате при обзавеждане. 

moodboard
Възможни са различни варианти в зависимост от вашите нужди и предпочитания - можете да получите moodboard (2, 3)  със снимки, мостри на текстил и бои, подробен план и списък с предложените продукти, както и съвет от къде можете да си ги доставите. Ако искате да получите предварителна представа за предложения вариант за обзавеждане, можете да поръчате и подробен три-измерен цветен проект.
3D проект за баня

Те ще бъдат изготвени в съответствие с бюджета, който сте предвидили и конкретните изисквания. Можем да направим проучване за най-добри цени и качество на продуктите и материалите, както и да организираме целия процес на доставка и изпълнение. Свържете се с мен, за да обсъдим вариантите и цените за тази услуга.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis