Как да комбинираме стилове и материали в интериораТова е умение, което някои просто притежават, а други са готови да научат - или още по-лесно и бързо: да наемат професионалист, който може да им помогне. Какъвто и да вашият случай, добре е да знаете, че едни от най-интересните, вдъхновяващи и уникални интериори са създадени в резултат на такива успешни комбинации. Ето един такъв дом, създаден с преустройство на стара сграда и добра работа на интериорния дизайнер:
източник: .Еlledecor
Ако се вгледате в детайлите, ще забележите как модерни мебели и продукти от качествени естествени материали умело допълват красотата на оригиналните каменни стени:


Можем също така да интегрираме елементи от екзотични култури:
Тези мандали бяха избрани от собственичката на интериора и от мен се изискваше да ги интегрирам в проекта на шкафа и в цялостния интериор.
А понякога можем само с текстил да добавим повече индивидуалност, цвят и настроение:
Всичко зависи от индивидуалните вкусове и предпочитания на собственика на интериора, които интериорният дизайнер интерпретира, за да може да ги реализира с наличния бюджет и евентуалните любими мебели, текстил, картини на собственика.

2 comments:

Стефан Стефанов said...

Много добър пример за съчетаването на стилове. Кухнята изглежда уникално. Продължавайте в същият дух :)

trendoffice said...

(Y)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis