Малка луксозна кухня

Дори и когато разполагаме с малко пространство за кухнята, тя може да бъде удобна, елегантна и много приятна - достатъчно е да бъде добре планирана и качествено изпълнена от високо качество материали, които ще ѝ осигурят дълги години безпроблемно служене :)

Тази кухня по-горе е разположена само на една стена и има голям остров, който има много функции, включително и елегантен преход към дневната. Забележете мозайката на стената и красивата монохромна цветна схема. При останалите кухни е използван същия подход - монохромна схема и качествени материали с отлично планиране и изящен детайл.

small space living

 
Тук луксът се усеща от цялостното излъчване на интериора - мраморът, дърворо и останалите качествени материали са само част от него. Дизайнът, цялостната концепция е в основата на това усещане за елегантност и лукс, а то може да се постигне само с помощта на професионалист - интериорен дизайнер или архитект с опит и познания, който ще ви помогне да инвестирате максимално полезно средствата си. Ще ви помогне да изясните собственото си виждане, приоритети и изисквания, а след това ще ви предложи подробен проект с реалистични цветове и материали, за да можете да придобиете предварително представа за бъдещата си кухня. Но не само това - той би могъл да организира реализацията на проекта и координацията на всички дейности, свързани с нея. Така че вашата инвестиция ще има максимална ефективност.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***