Интериорният дизайнер решава проблеми

Ако все още се чудите защо да търсите професионална помощ за обзавеждане и обновяване на дома си, помислете си за това: когато имаме правен проблем винаги е за предпочитане да се консултираме с юрист; когато имаме болки в зъбите със сигурност е по-добре да ни види зъболекар. А когато жилището е тясно не винаги първата мисъл е да се консултираме с интериорен дизайнер - защото е скъпо, защото мислим, че сами ще се справим. Но истината е, че услугата интериорен дизайн всъщност на първо място означава решаване на проблеми и основните задачи, които интериорният дизайнер решава са свързани с максимално добро функционално разпределение и избор на най-подходящите за конкретния интериор материали и продукти, съобразени с предпочитанията и бюджета на собственика. И чак след това правилното им координиране по свят, избор на подходящи десени и т.н.

И особено важно нещо - опитният професионалист със сигурност има повече идеи от вас и винаги може да предложи неочаквано решение (като това на снимката по-горе, например), с което да реши проблема ви. Защото той вече е минал по този път многократно. И е запознат с материалите и продуктите на пазара по-добре от вас, включително и от гледна точка на качество, трайност и безопасност.
А също така може да ви предложи решения, които са най-подходящи за средствата, които сте решили да инвестирате за този ремонт или обновяване - вижте как една баня може да бъде красива и удобна, независимо от това колко голям е бюджетът ви:

Ето няколко примера за дизайн на баня с различен бюджет и от моята практика.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***