Стая-мечта за вашата малка принцеса

Вероятно всеки от вас е имал мечта за свое собствено кътче, детско царство, където да играе, рисува и мечтае на воля. Детската стая би могла да бъде това най-любимо място, а всички ние като родители правим най-доброто децата ни да могат да живеят добре. Ето няколко много впечатляващи идеи за стаята на вашата (вашите) малка(и) принцеса (принцеси):
Тази нежна и вдъхновяваща момичешка стая е направена с много любов и въображение. Харесват ми не само красивите рисунки по стените, но и умелото съчетаване на мебелите с тях - те са бели, за да не се натрапват и да не се конкурират с цветните стени, но са добре подбрани с красив дизайн и меки форми. Розовото не е доминиращо, както често се случва с момичешките стаи, а е само свързващ цвят между различните елементи на интериора.



source
source
Кое е общото между всички тези различни детски стаи? Пастелните цветова на интериора - това е един от ключовете към дизайна на момичешка стая. Ако имате въпроси или нужда от консултация и помощ за вашата детска стая, пишете ми!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***