Усещане за лукс в банята - с малки промени

Банята е едно от най-скъпо струващите за ремонт помещения, заедно с кухнята. Но не винаги цената е показател за успех. Добър дизайн и внимание в детайлите - това е подходът за всеки успешен интериор, независимо дали става въпрос за ниско-бюджетен проект или за луксозно жилище. Това, което е особено важно, е атмосферата, усещането, което предизвиква интериора.
Как да създадем усещането за лукс и уют в банята без да инвестираме в скъп ремонт? Ето няколко идеи:iStock_000013762334XSmall_Spa.jpg
- създайте спа-атмосфера като добавите пухкави меки кърпи, поставени на красиви дървени рафтове или малка пейка, която можете да използвате и за сядане, ако нямате място за друга мебел за отпускане след ваната или душа:
 apartmenttherapy

- инвестирайте в дребните детайли - красиви съдове за козметика и сапуни, за четките за зъби и всички малки предмети, които често използваме в банята:
Bathroom Tray With Jars of CottonPHOTO: Tessa Neustadt
- опитайте се да излезете от стандартното обзавеждане за баня - използването на повече дърво и естествени материали ще допринесе за усещането за близост с природата, а едно голямо огледало има двойна фуункция. То ще увеличи визуално пространството и едно временно с това усещането за повече лукс:

- атмосфера на спа-оазсис се постига с подходящо осветление - освен красивите лампи, възможността за регулиране на осветлението и малко свещи са детайли, за които си струва да се помисли:
controlcorrective.com
Разбира се, всеки сам определя какво е важно за неговото усещане за лукс и спа-атмосфера в собствената му баня, но аз мога да ви бъда полезна с идеи, предложения за продукти, проектиране и реализация на проектите за вашата идеална баня. Обадете се!

2 comments:

LED Ленти said...

Наистина шкозната баня трябва да има и подходящо LED Осветление

trendoffice said...

Вижте, LED осветление, нарочно не изтривам коментара ви, за да могат и други посетители да видят как НЕ ТРЯБВА да се коментира. Ако искате реклама - обадете се! Със сигурност ще мога да представя добре продуктите ви, ако си заслужават! Но повече такива коментари няма да се толерират!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***