Идеи за вашата уникална баня

fireclaytile.com
Уникалността на банята не е самоцел - тя все повече става мястото, където можем пълноценно да се разтоварим и заредим с енергия и желание за работа. И когато е проектирана и изпълнена с вдъхновение, както банята по-долу, тя наистина ще успее да ни настрои по същия начин. И съвсем не цената е показател за крайния резултат - по-съществено е отношението на клиента и дизайнера, целите, които са си поставили и уменията на дизайнера.
Ако търсите наистина луксозна баня, заложете не само на скъпите материали като мрамор, но и на висок дизайн:
Lacquered single console sink ILBAGNO | Console sink - Antonio Lupi Design®
Този лакиран шкаф в красив син цвят, дизайн на  Roberto Lazzeroni е пример за такъв дизайн. Умелото съчетание с останалите цветове и материали в банята е също показател за добра работа на интериорния дизайнер, който може да ви помогне да имате мечтаната уникална баня, проектирана и реализирана конкретно и само за вас.
Да създадете в дома си таков вдъхновяващо място, което всеки ден ви доставя радост и удоволствие, е една добра инвестиция в собственото благополучие. 
Trendoffice Interior Design Consulting специализира в сферата на високия дизайн и може да ви помогне да имате и вашата мечтана баня. Обадете се!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***