Бляскави модни централи

Малко вдъхновение за тези, които се интересуват от интериорен дизайн на обществени пространства. А къде другаде да намерим повече блясък от луксозните модни централи по света?
Представителните магазини на водещите световни марки не пестят инвестиции, за да покажат в максимално добра светлина продуктите си, а каква по-добра зявка за висок дизайн от дизайна на самия showroom? Снимките са от сп. Wallpaper

Versace, Milan, Photography: Marco Cella

Дали може да има по-красива и по-въздействаща заявка за лукс още със самата сграда и обстановка около нея? Мечтая си за деня, когато и в София ще имаме подобни улици и галерии.

Bally, London, Photography: Chris Tubbs & Antonio Camera



Maison Ullens, Paris




Comme des Garçons, New York


Valentino, New York

Ето как модата и интериорният дизайн са силно свързани и взаимно зависими. Те се допълват в мисията си заедно да докажат колко важно е всичко около нас да е добре обмислено, планирано, перфектно проектирано, за да ума успех и да ни въздейства, да създава атмосферата и настроението, което ни помага да се чувстваме добре. Още по темата за връзката между модата и интериорния дизайн можете да видите в блога ми Trendoffice.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***