Чаша-мивка и други оригинални идеи за банята


Баните
са нашето убежище, особено напоследък, когато денят ни става все по-напрегнат. И това обяснява както огромния интерес на дизайнерите, така и желанието на всеки от нас да инвестира точно там. Ако търсите нещо оригинално, което да помогне на банята ви да бъде не само уникална, но и вдъхновяваща и успокояваща, следете моята поредица от публикации за баните в този блог и блога ми Trendoffice.

Тази наистина оригинална мивка вляво освен необичаен дизайн предлага и компактност - нещо много важно за малки пространства. Името й е Cup, производител е Artceram и можете да си я закупите тук.
Едно от нещата в банята, което има може би най-силно влияние за общото впечатление, са стените и пода, защото те имат най-голяма площ. Това може да бъде средството да създадете точно атмосферата и впечатлението, към което се стремите. Достатъчно е да подберете правилно облицовката. Снимката вляво с мозайка на Fapceramiche е доказателство за това.



















Но и малките детайли могат да допринесат за цялостния стил на интериора и за усещането за лукс.
Тази малка закачалчица, например, би донесла много настроение и уют в банята.

Харесва ли ви? Ще се радвам да видя коментарите ви и да бъда полезна при ремонта на старата или създаването на вашата нова баня!
freeemail2








3 comments:

оферта море said...

днешните дизайнерски решения ме смайват , но е факт че са Много красиви и уникални сами по себе си :)

trendoffice said...

Хубавото е, че все по-рядко са самоцелни. Може би кризата все пак помогна за подобряване на качеството и на дизайна :)

онлайн магазин за хранителни стоки said...

Чашата - мивка е страхотна. Обожавам подобни разчупени и уникални предложения (не само за интериор, а по принцип). На снимката изглежда малко пусто само с тази чаша-мивка..., но това е така предполагам, за да изпъкне чашата. Тийнейджърската баня също е страхотна с мивка-сърце, доста свежа и шарена. Аз бих избрала нещо по средата: интересно като мивката-чаша и свежо и цветно като тийнейджърската баня.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***