Как да постигнем усещане за лукс в интериора с малко инвестиции

Всички харесваме усещането за лукс - признайте си, че ви харесва да бъдете глезени в хотелски стаи с красив интериор и среда, която сякаш казва: вие сте специални! А ако имаме такова усещане и у дома? Не, не винаги то е свързано с големи инвестиции. По-точно е да се каже - важно е да се направят правилните инвестиции!

sightunseen.com
please download images to view
Dwell
Понякога е достатъчно само да поставим подходящ тапет на добре подбрана стена, а всичко останало да бъде добре координирано.
Още по-лесен начин - просто инвестираме в красиви огледала:
pinterest.com
По-лесен е, защото те са много по-подвижни елементи в интериора и лесно можем да ги преместваме. Но навсякъде те добавят светлина и усещане за повече простор и дори - блясък. Особено ако сме успели да ги поставим на подходящото място.
Hôtel C.O.Q. Paris Hotels Surface 2.jpg
C.O.Q.
А също така цветовете, материалите, идеите в интериора могат да създадат усещането за лукс и уникалност без огромни инвестиции. Представете си тази снимка без възглавницата в старо злато - дали щеше веднага да привлече вниманието ви, за да забележите и елегантното съчетание на цветове и материали, и идеята как да минем без допълнително пространство за нощни шкафчета и пак да ни бъде удобно и уютно :)
Всичко това са елементите на качествения интериорен дизайн - а това е инвестиция, която се възвръща многократно!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***