Достъпна и лесна промяна в интериора *

снимка от House & Home Medi


Какво прави едно жилище интересно? Понякога само една акцентна стена, която привлича погледа и създава настроение. И за това не ни е необходим особено голям бюджет – ето няколко идеи:

- можем да превърнем една от стените в хола или коридора, например, в мини-галерия като окачим в еднакви по стил рамки любимите си фотографии или снимки от стари календари. Необходима е малко фантазия за формата и начина на подреждане. Черно-белите фотографии веднага придават стил и специална атмосфера, а понякога и само интересни рамки без нищо в тях, но боядисани в еднакъв цвят, могат да направят една безинтересна стена в привличащ погледа артистичен акцент.

Image result

- друга оригинална идея е в рамките да се окачат разноцветни бижута – не всички бижута могат да се съхраняват така, но за тези, които това е възможно, осигуряваме красиво съхранение, освен привличащ погледа акцент на стената. А и когато ги виждаме непрекъснато няма да забравяме да ги използваме. 

snimka ot Pottery Barn.jpg

 - с оригинален тапет, залепен само на една от стените или част от стена, която представлява отделен архитектурен детайл, или за да разделим функционално дадена зона в едно общо помещение, например зоната на трапезарията в дневната.

snimka ot Ciao Interiors

 


лична снимка, мой интериорен проект

*Това е публикацията ми на сайта на BTV LadyZone 

1 comment:

холови ъгли said...

Оооо, страшно много ми харесаха рамките с бижутата на стената :) Аз се чудя как и къде да си събера всички обеци така, че да имам бърз достъп до тях без да ровя 20 минути в търсене на другата обица в кутията... Обожавам такива винтидж идеи, много креативен стил!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***