Декорация със злато




Вече уточних, че за мен луксът в интериора е свързан с високо качество, удобство и усещане за уют. И ако във време, когато отвсякъде ни залива информация за глобалната икономическа криза да се проявява разточителство би изглеждало неразумно, то това съвсем не значи, че трябва да се лишим от всичко това. Дори и да нямаме необходимото пространство, достатъчно е умело използване на материали и добър интериорен дизайн, за да създадеме у дома си едно такова приятно усещане за лукс. Ето няколко предложения от livingetc.com.
Както виждате, не са необходими много инвестиции, а инвестиции в правилните материали и аксесоари - тапет или дамаска със златни мотиви, съчетани със златни отблясъци някъде по стената или в осветлението, или дори дискретно във вътрешността на елегантен шкаф.
А ако искате да инвестирате в наистина висок дизайн, то ето някои идеи - новата серия на
Bang & Olufsen
в цвят злато, предназначена за наистина много луксозни интериори и поръчана специално от бутиковия хотел Villa Rothschild в Königstein, Германия; или мебели и елементи на интериора, които със сигурност ще внесат усещане за лукс и качество на живота в дома ви.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***