Време е за пролетното освежаване на интериора

- дали само с дребни, но свежи и оригинални допълнения, с малък ремонт или подмяна на елементи от интериора или цялостно обновяване, но всеки от нас има нужда от тази промяна. За да се измъкнем от зимната летаргия и сивота. Можем да го направим без никакви, с минмални или с малко повече разходи.

 Не само скъпите аксесоари правят един дом уютен - понякога една закачка като тези 'еко'-закачалки може да внесе настроение у дома.











Ако имате възможност за дребни промени в интериора, то смяната на един тапет или боядисването на една стена в координиран с останалите елементи цвят може неочаквано и изненадващо да променят дома ни.
source


nytimes.com
 А ето едно по-смело решение - невероятна свежест и пролетно настроение с ярките цветове на кухненските шкафове. Независимо, че снимката е от New York Times това е една кухня, която спокойно може да бъде изпълнена и у нас.


















Важното е да постигнем това пролетно настроение - дори и само промяната на антрето у дома или на дневната, където се събираме всички. Малко свежи цветове и някой нов аксесоар или шкаф са лесен начин за обновяване. Не се колебайте да потърсите помощ или консултация!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***