Идеи за тийнейджърски стаи

И стаите на тийнейджърите, както и стаите на малките деца, освен красиви, удобни и практични трябва да бъдат и безопасни. Това включва безвредни материали за цялото обзавеждане, за боите/тапетите по стените и подовото покритие, за завивките и килимите.
А дизайнът на мебелите трябва да изключва стърчащи остри ръбове и да отговаря на увеличената сила и тежест на обитателите.
Мебелите по-горе са от новата колекция  на австрийската компания TEAM 7, която ще бъде показана на Мебелния панаир в Кьолн този месец. Компанията е известна с използването на екологични материали и високото качество на продуктите си. Но такова обзавеждане на юношеска стая може да бъде проектирано и направено по поръчка и тук също с екологични материали. Може би забелязвате, че ефектът е постигнат не само чрез мебелите, а и чрез подходяща координация на цветовете и максимално практичното и функционално разпределение на наличната площ. А стаята най-отгоре е в модерния за 2010 година тюркоазен оттенък.

Още оригинални идеи за детски и юношески стаи можете да откриете  в много други публикации тук и в блога ми за тенденции в интериора.
Пишете ми, ако имате нужда от помощ при проектирането и/или реализацията, както  и от каквато и да било консултация.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***