Практичният лукс в интериора






Каква е представата ви за лукс в интериора? За мен едно от измеренията на лукса е свързано с наличието на удобства и достатъчно пространство за нуждите на всеки член от семейството.


Удобствата включват сервизни помещения, които най-често липсват в нашите апартаменти: мокро помещение или пералня, гардеробна, т.нар. mud-room и др.














Естествено, при липса на достатъчно пространство те могат да бъдат вмъкнати в ниши или дори в шкафове. Но за това е необходимо добро планиране при изграждането на жилището или при започване на обзавеждането на новия апартамент. Най-добрата инвестиция в такъв случай е в добър проект, който да използва максимално наличните възможности в жилището. Като сауна под стълбите, например.
Другият важен елемент на лукса са материалите, които ще използвате за изпълнение на проекта.


А понякога ни се иска да се поглезим и да си доставим удоволствие с нещо красиво или да погалим сетивата си, което далеч не е свързано с практична необходимост. Това вече е друга тема - за разточителния лукс, който съвсем не винаги трябва да се приема като нещо негативно. Но за него по-късно.


2 comments:

Anonymous said...

А какво предлагате за вече обзаведени жилища? Можете ли ми помогнете да намерим място за сервизна ниша?

trendoffice said...

С удоволствие. Ще чака да ми пишете на e-mail адреса вдясно, за да се уговорим за среща! Имайте предвид, че първият полвин час е безплатен!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***