Тенденции в интериора от Седмицата на дизайна в Милано

Като интериорен дизайнер много бих искала да споделя с потенциалните си клиенти впечатленията от посещението на Седмицата на дизайна в Милано този месец - със сигурност това би било полезно за избора на мебели за новия Ви дом!

Има няколко тенденции, които сякаш показват една стабилност и уравновесеност в дизайна в момента - търси се лукс, но не толкова изразен като блясък, колкото като качество и удобство. Това се изразява в огромния размер на меката мебел, проектирана така, че да дава максимален комфорт и гъвкавост на използване:



Луксът е и в използваните материали - освен кожата, много често вече се използва един позабравен от близкото минало материал - кадифети - и плюша, заедно с много естествено дърво:

и стъкло:

Ако забелязвате от снимките - малките сервизни масички до голяма степен помагат за удобството и стила:


И още нещо важно за уюта у дома - мястото за хранене. То е особено важно в днешните забързани времена, защото там се събираме със семейството и приятелите и е много важно то да бъде максимално удобно и привлекателно. Затова не пестете инвестиции за него - ето, вижте колко красиво може да бъде то, а дновременно и израз на лукс и показател за личните естетически предпочитания:

Мраморна маса, която много лесно се разтяга, в цветове, които са координирани перфектно с кожата на мебелите за сядане.
Ако имате нужда от консултация и помощ за Вашия нов интериор - обадете се!

Ако ви харесва - споделете:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***