Оригинално и нестандартно - запомнящи се интериори

Panelling
Apavisa
dam images books 2015 artists living with art artists living with art book 02
Аrchitectural digest
Vanity. Window in front of wall for light in a basement or just privacy on a main level.:
Pinterest
source
Харесахте ли си идея - аз мога да ви помогна да я реализирате!

Вдъхновение за вашата баня

Баните са нашето място за физическа и духовна наслада, в което интериорният дизайн е в пълната си сила. Тук не само трябва да се мисли за естетическите критерии, но и за безопасността, устойчивостта на материалите и максималното удобство и лесен достъп за всеки потребител. Но това е работа на дизайнера, а клиентът трябва само да намери своето вдъхновение сред красивите примери като тези тук.
Small Bathroom Tile Design Ideas With Unique Desk
source
source
BetteLux Shape
archiproducts.com

modern residence (10)
Freshome.com.
modern residence (9)

Дизайнът на детската стая

освен безопасен, трябва и да бъде свеж, оригинален, интересен, да стимулира въображението на детето и да развива естетическото му мислене.
 © dearkids
 © dearkids

wall mural
 Freshome.com
denizen-design.com
Тук, в този блог, както и в блога ми на английски Trendoffice, можете да намерите много такива идеи, но важното е как те ще се интерпретират и приложат, за да бъде детето ви щастливо, а средствата, които инвестирате да бъдат използвани максимално полезно и ефективно. Аз мога да ви помогна с това - независимо дали само с консултация, проект или цялостна реализация. Обадете се!

Вашата нова кухня може да изглежда и така

Ionic Stone
100percentdesign.co.uk
Достатъчно е само да го поискате. Не е необходимо да имате стандартен дом и кухня с готови модули - една кухня по поръчка с индивидуално проектирани и майсторски изпълнени мебели от масив ще остане и за следващото поколение.

Мозайка в кухнята


Кухнята днес обикновено е част от отвореното общо пространство на дневната и мястото за хранене. Затова е добре да помислим за елегантността на дизайна заедно с проектиране на функционалното разпределение на зоните й. Един материал, който неизменно внася такава елегантност в интериора, е мозайката. Тя не е често избирано решение за кухня, може би и заради малко по-високата цена от плочките, но инвестицията си струва - ето вижте колко красива може да бъде кухнята с нея:
arctic white kitchen with exposed wood grain interior
dwell
Miller House kitchen with a turquoise blue mosaic tile wall


Разбира се, мозайката е само един малък елемент от цялостния интериорен проект и той е координиран с всико останало в интериора, но тя ни дава възможност, както е в примера по-горе, да обединим всички останали цветове в него.

Неочаквано решение за банята

В тази баня май няма нищо стандартно - от формата на ваната, до кабинката за душа:
Bancroft residence freestanding tub
arch. Jack Hawkins, photo Matthew Williams
Bancroft residence bathroom rain shower with frosted glass
dwell.com
Ето това е модерен лукс - ненатрапчив, изискан, функционален и интелигентен! 
И всичко това, проектирано и изпълнено конкретно за този клиент - това е ролята на истинския, майсторски интериорен дизайн, за разлика от масовия. И той не е директно свързан с размера на инвестицията, а по-скоро с отношението на собственика към дизайна и уменията на интериорния дизайнер. Това е и инвестицията, която си струва, защото нали целта е всеки от нас да има свое удобно и неповторимо място, където да се разтоварва и зарежда! 

Сметището в Самоков ще продължава да захранва язовир Искър!





Моля всеки, който се интересува от това каква вода пием в София и как се усвояват парите за сметището в Самоков да гледа филма и да го разпространява! дано все пак успеем да спрем проекта!

Смесваме стилове и цветове

elledecor.com
Няколко вдъхновени интериора, в които умело са смесени мебели от различни времена и различни стилове, съчетани със смели цветови комбинации:
domino.com 
lime green chairs around a dark wood table in a red room full of sunshine
dwell.com
Colour Blocking at Home - a whole series of shots and pages on using color blocking to define and perk up a room. I don't love the rainbow sherbet tones here, but I do love the idea: Colour Blocking at Home - a whole series of shots and pages on using color blocking to define and perk up a room. I don't love the rainbow sherbet tones here, but I do love the idea
de.pinterest.com

Красиви са, нали? Ако и вие искате да имате подобни цветни и вдъхновяващи стаи в дома си, обадете се! Те могат да станат такива, каквито вие искате, с любимите ви цветове и мебели. Dори и да изпитвате някакви колебания и страхове, само с консултация и малко помощ, можем заедно да го постигнем.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***