Координацията в интериора

Тя е особено важна. И не се отнася само до цветовете, а и до материали, форми, десени...Понякога имам чувството, че когато се страхуват от цветовете, някои хора се 'преосигуряват' с минимализъм - и живеят в само бяло-черно-сиви интериори. Рядко монохромни. А само един по-силно изразен цвят е достатъчен, за да направи интериора интересен, уникален и красив, дори и минималистичен, както е банята по-долу. Тук акцентът е красивото огледало с рамка от топло дърво в старо злато. Но банята е красива, защото то е перфектно координирано с меките жълтеникави жилки в сивите плочки и с цвета на дървената врата. Ясно, елегантно и много красиво!
Показва се „“
Freshome.com
В другия край са много цветните интериори:

source
Но и тук това многоцветие е добре координирано и обединено от голямото цветно петно на стената. Всичко останало са цветове, които се допълват и подхождат на стената.
За да бъде успешен, всеки интериорен проект включва цветна схема и всеки добър интериорен дизайнер трябва да може да направи такава схема.
Ако имате притеснения за координиране на цветовете във вашия дом, дори и да имате ясна представа за функционалното разпределение на жилището, не се колебайте да потърсите помощ! Една консултация ще ви спести грешки и излишни разходи и време.
Обадете се!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***