Лукс и блясък в малкото жилище

Как да имаме удобно и красиво жилище на малка площ без да се лишим от блясъка и усещането за лукс? Най-напред, не забравяйте да използвате максимално пространството - например в кухнята шкафове до тавана и бял цвят помагат за това усещане. Но, ако искате повече блясък, можете да използвате и по-луксозни материали, бои с гланц и по-интересен цвят - като в тази кухня от малък Ню Йоркски апартамент на дизайнера David Kaihoi:
Черен мрамор и много бляскаво наситено зелено за шкафовете, което отразява светлината и създава усещане за по-голямо пространство - коя от двете кухни ви харесва повече?


Лилавоото в дневната, която е и трапезария, веднага създава впечатление за лукс и нещо специално - и наистина тук дизайнът е нещо наистина специално. С много фантазия и умение тук всеки детайл е направен да изглежда красиво без това да е свързано с много разходи.
red chair in a purple dining room

purple walls in a library



В тази красива миниатюрна спалня красивият тапет е китайски от 18 в., но подобен ефект можем да постигнем с фото-тапет или текстил. А вратите на дрешника в класически стил са спасени от разрушена стара сграда, но същия стил можем да поръчаме на добър майстор. По-долу можете да видите леглото на малката дъщеря, което през деня се скрива под спалнята, но то би могло също така и да бъде удобно чекмедже за съхранение. 

2 comments:

спално обзавеждане цени said...

Всекидневната и спалнята много ми харесаха, въпреки, че са доста малки наистина. Стената в спалнята е наистина уникална и създава мнооого уют! Единствено кухнята не ми допада много и то заради зелените шкафчета. Някак мрачни ми се струват, но всичко останало е страхотно!

trendoffice said...

Благодаря за коментара, но, ако искате да се рекламирате - обадете ми се! Следващият такъв коментар няма да бъде публикуван.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***