Настроение в банята - за вас или за вашата тийнеджърка

Банята е едно от най-важните места в дома, което изисква професионален подход, а и изпълнение на дизайна - защото малка грешка може да доведе до много големи проблеми. Но освен това то е и едно от най-често посещаваните и важен фактор за нашето настроение. Затова е една от най-популярните теми на публикации в блога ми - тук можете да намерите огромно количество идеи, но ето още една идея как  да си осигурите доброто настроение само с подходящ избор на дизайн за банята:
Дизайнът е на Agatha Ruiz De La Prada.

6 comments:

hotel Batihan said...

идеите са страхотни, скоро ще права ремонт и ще открадна някоя от тях

перилни препарати said...

Много свежо предложение! А нещо подобно за момчета има ли?

туроператори said...

Невероятна баня, много приятни и свежи цветове, наистина като за тинейджър е идеалната баня.

почивка малдиви said...

Гледайки дизайна на тази баня първото впечатление, което ми прави е че е доста свежа с приятни цветове, добре подредена и се набляга на сърцето.Мивката е в такава форма,както и самите закачалки, това страшно ми хареса. Сапунерката също е като разперено сърце с бели крилца отгоре. Наистина доста въображение и любов има при създаването на тази баня, поздравления. Няма как да не я хареса

доставка на месо said...

Поздравления за добре направената баня.Предложението свежо и стилно.Интериорът е страхотен.Впечатлиха ме дори кърпите, които са подбрани отново в тази цветова гама.Навсякъде блика любов , много сърца има.Мивката е уникат.Няма как да не я харесат. И едва ли ще излизат бързо от нея при такава баня.Чудя се колко време би отнела да се направи такава баня?Плочките сигурно са по поръчка именно в тези цветове и размери?Бих искала да качвате повече предложения, благодаря и много успехи.

paco rabanne 1 million said...

Огледалното сърце веднага ме спечели.Много е свежо и новаторско.Разкошни снимки.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***