Модерните 3D Тапети

са едно от най-лесно достъпните средства за моментална промяна на интериора - дори и само една стена или част от стена с такъв тапет веднага води до коренно различно впечатление. Важното е той да е подбран с вкус и да се постигне максимално добра координация със съществуващия интериор.
Тапетите, показани по-горе,  са на френската компания ELITIS. Най-новата им колекция тапети Alliances са направени от интересен материал - термо–формовано жарсе, нанесено върху полиуретанова пяна на основа от нетъкан текстил и включва няколко много ефектни мотива. Осве това, заради дебелината си имат много добри акустични качества и са много подходящи за стая за домашно кино, музикална стая и т.н.

Имате ли желание за промяна? Искате ли да подновите дома си или само една стая от него? Мога да ви помогна да я постигнете с минимални инвестиции и за много кратко време - чрез т. нар. ре-дизайн и един такъв ефектен 3D тапет би могъл да бъде част от него. Други примери за интериорен ре-дизайн можете да видите тук и тук.

freeemail2

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***