Да подготвим стаята на учениците

Ако още не сте помислили за обновяване на стаята на децата си и подготовката й за наближаващата нова учебна година, ето няколко идеи. Те са предвидени главно за по-малки стаи и осигуряват максимално пълноценно използване на пространството без това да е за сметка на добрия дизайн.










Това, което не трябва да се забравя, е безопасността на детските и юношеските стаи - важни са както боите, подовите настилики, текстила, така и материалите, от които са направени мебелите.

Координацията на цветовете допринася много за цялостната обстановка, а използваните цветове също могат да влияят върху поведението и настроенията на децата.

Не забравяйте също така, че за изпълнение на проектите за обзавеждане и осигуряване на всеки от елементите на интериора е необходимо време и най-бързо и лесно това може да стане с помощта на професионалист.

Интериорният дизайнер ще ви спести време
- при обмисляне и намиране на най-доброто решение;
- при намиране на изпълнител/вносител на мебелите;
- за намиране на най-добрите изпълнители при
работите по ремонта;
- ще следи вместо вас качеството на работата им;
- ще координира всички процеси по доставка и изпълнение;
- ще се погрижи да получите най-доброто качество за инвестицията си;
- ще ви помогне да избегнете скъпо-струващи грешки.
И най-важното - когато не е обвързан с конкретна фирма-производител или вносител, той има свободата да ви предложи най-добрите
продукти.

Ако все още не сте решили какво точно да промените или добавите, ако искате да използвате вече съществуващи мебели или части от интериора, то обновяването на юношеската стая може да стане много бързо и лесно с малко инвестиции чрез услугата re-design.



За re-design, цялостен проект и помощ при реализацията или само за консултация - пишете ми!


freeemail2

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***