Може ли кухнята да бъде 'романтична'?

На някого може да му звучи смешно, но това беше първата ми мисъл, когато видях новата кухня Iris на Mobalpa с меките й извити форми и розови цветове. Тя наистина създава една приятна атмосфера на уют, освен че е удобна и практична, защото за човека меките форми и заоблените ъгли са много по-естествени. А с многообразието от нови материали на пазара това вече е много по-лесно осъществимо. Например луксозният Corian® има едва ли не неограничени възможности, но това луксозно излъчване би могло да се постигне и с по-достъпни качествени материали. 
В този модел на модерна кухня топлината идва и от присъствието на дървото, използвано дори и само на вратичките. А розовият цвят е по-скоро загатнат и по-често се доближава до лилаво.
Така че - не мислете за 'захаросана' кухня, а за едно уютно място в дома, което много често ни събира и заслужава да бъде добре обмислено, планирано и реализирано с любов и вдъхновение. 
Ако имате идеи или конкретни проблеми за решаване, или тази идея за романтична кухня ви вдъхновява, можем заедно да постигнем подходящо решение и за вашия дом. Пишете ми! Понякога и една консултация е достатъчна, за да реализираме мечтите си или да избегнем скъпоструващи грешки.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***