Бърза и лесна промяна на интериора - прозорците

















Най-бързият и лесен начин да променим интериора си без всякакви конструктивни промени, без мръсни и мокри ремонти и без големи инвестиции е като променим вида на 'очите' на стаята - прозорците. Най-уютно усещане създават пердетата от текстил, но вариантите са много повече - от метални щори до трансперанти от бамбук или оплетени треви. Освен различни материали можем да използваме най-разнообразни начини на окачване и драпиране - всеки от тях носи различно усещане, различен стил на цялото помещение.

П0казаните примери са от The Shade Store, но всички тези възможности и още много други ги има и на нашия пазар. Изборът на текстил за пердета и завеси е много богат и всеки може да намери подходящата ценова категория и най-важното - цветове и десени, които подхождат на личния вкус и изисквания. Механизмите за окачване и драпиране също позволяват много повече от показаните тук варианти.

Това, което е важно да се знае е, че луксозно излъчване може да се постигне не само с използване на луксозни и скъпи материали, а чрез подходящо избрани качествени материали и начина на тяхното използване и координиране с останалата част от интериора.

Още идеи можете да видите тук.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***