Пролетта - време за освежаване на дома

"Пролетта пукна, с нея и желанието да се освежи дома" -това е началото на статията Ремонтът – рунд последен в Citybuildhome.bg. И на фона на всеобщата сивота на новините за кризата от целия свят и у нас, звучи доста добре изречението
"Ако тази година сте решили да правите ремонт, трябва да знаете, че цените за работа са паднали наполовина, защото няма много поръчки." И следва списък с цени на услугите, свързани с ремонта.

Това, което искам да добавя е, че дори и да не искате да правите цялостен или дори 'козметичен ремонт', можете да обновите стая или целия си дом с помощта на така наречения ре-дизайн. Наричат го още 'интериорен фейслифтинг' и е много разпространена услуга в САЩ. Най-често за целта се използват главно нещата, които вече притежавате.
На снимките се вижда как с минимални промени този интериор е станал значително по-елегантен.
Освен нещата, които имате, можете да добавите дребни детайли - като подходящ тапет на част от стена или килим - като оригиналния килим на Патриция Уркиола по-горе, показан тази седмица в Милано. Ако забелязвате, той е изплетен ръчно. Или просто да поставите весели завеси на прозорците, координирани с останалите цветове в стаята. Текстилът е особено ефектно средство за бързо и невинаги скъпо обновяване на дома и създаване на търсения домашен уют.
Погледът на дизайнера може да ви разкрие неподозирани възможности за обновяване на поомръзналия ви интериор. Trendoffice Design предлага тази услуга за първи път в България. За подробности можете да ми пишетеfreeemail2

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***