Как изглежда луксозната баня?


Всеки вероятно има своя представа, но за мен тя е свързана не само с луксозните материали. Те наистина създават много приятното усещане за лукс, но по-истинският лукс, според мен, е свързан с термини като добър дизайн, качествени материали, задължително удобство и функционалност. И съвсем не задължително с много големи инвестиции.

Вдясно - няколко много елегантни бани на WS Bath Collections.



Тук с прости средства е създадено усещане за спокойствие, удобство и - да, лукс. Мозаечните плочки позволяват множество варианти на цветови и фигурни композиции, а функционалният радиатор е едно наистина много удобно решение.

А какво бихте казали за баня, 'облечена' във Валентино? Хубавото е, че вече и у нас това е възможно. И лесно достъпно! И аз с удволствие бих работила с елегантните продукти от неговите серии - те със сигурност са една добра дълготрайна инвестиция, която ще ни радва по няколко пъти всеки ден, за разлика от един тоалет на Валентино.

Напоследък тенденцията модни дизайнери да създават продукти за интериора все повече се разраства. И това е естествено - те добре знаят как да съчетават цветове и форми.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***