Две от тенденциите в интериора за 2008'Стаите на открито' не са нещо ново, но през последната година сякаш претърпяха нещо като преоткриване и тенденцията е там да се пренасочва все по-голяма част от времето, прекарано у дома. Тази приятна семейна стая на открито е от HGTV.com
Това е един начин да създадем домашен уют на верандата, на двора, под навеса. Но понякога и за някои хора думата уют се свързва и с чувството за лукс. Общото между двете понятия е, че те и двете предизвикват усещането за удобство, сигурност, уникалност, специално отношение конкретно към теб. Неслучайно една друга тенденция за 2008 г. е 'Understated Luxe - 2008 is all about "whispering" luxury' - лукс и елегантност, но не крещящ, а по-скоро като уникалност, като "нещо, което е направено добре и което не може да се намери навсякъде", както се изразява Ермнеджилдо Дзеня в Капитал Лайт.

Как се осъществява това в интериора? Не непременно в закупуване на скъпи мебели - по-скоро в инвестиране в дизайн, проектиран специално за вас и създаден конкретно за вашите нужди, желания и вкус. Но ако имате желание за повече блясък - то и той може да не бъде нестандартен и не многословен - вижте:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis