Tенденции в кухните

Тенденции не като мода в кухните, а като идеи, които се налагат и от които можете да се възползвате. Например като тези по-долу:
hgtv.com
Смесването на материалите за плотовете на кухненските острови може да бъде най-удобният вариант - камък за работната площ и дърво за зоната за хранене.

Add caption
Може да се окаже удобно да вградите фурната в свободно стоящ шкаф или да си поставите смесител с фотоклетка, който ще ви позволи да не цапате нищо а просто да пуснете водата като поставите ръцете си под него:
hgtv.com
Contemporary | Downsview Kitchens and Fine Custom Cabinetry | Manufacturers of Custom Kitchen Cabinets. Available at Astro Home Design Centre in Ottawa.:
pinterest.com
Възползвайте се от възможностите, които ви дава техническият камък - той все повече се налага и може да се използва не само за плотове, има много добри технически характеристики и огромен изборна цветове и дизайн.
А ако се колебаете дали:
- да се справите сами,
- да използвате безплатните идеи на фирмите-производители или
- да се консултирате с интериорен дизайнер, просто помислете: кой е най-добре иформиран за материали и технологии в интериорния дизайн и ще ви консултира безпристрастно и без ограничения от възможностите на фирмата? Кой има възможност и полза да ви предложи най-доброто на пазара и да избере най-добрата инвестиция за вашите пари - Вие заедно с професионалния и независим интериорен дизайнер.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***