Пастелите в дома - една трайна тенденция

Харесва ли ви?
Elledecor
Този едновременно спокоен и вдъхновяващ интериор печели не толкова със скъпите мебели и аксесоари - тук главната роля е на цветовете и по-точно начина на комбинирането им. Основното са меките пастелни цветове, които преобладават - те създават спокойната атмосфера в тази елегантна стая. Но за да не бъде прекалено 'заспала' са добавени два модерни фотьойла в меко жълто и възглавнички в малко по-ярък десен, обединяващи всички цветове в интериора, но в по-наситен вариант.
Този интериор е също така и пример за умело съчетаване на мебели от различни епохи, доказателство, че стилът е лично умение (или по-скоро умение да се използват услигите на добър интериорен дизайнер), отколкото спазване на правила.
Защото домът ви може да бъде и скучен, независмо от стиловото еднообразие:
Elledecor
Тук също интериорът е резултат на работата на интериорен дизайнер, но дали заради изискванията на собствениците или заради вкуса на самия дизайнер, в него липсва живот и вдъхновение - с изключение на цветята :) . Защото всеки интериор е резултат на съвместната работа на собствениците и дизайнера и говори много за вкуса на всеки от тях.
Предполагам, убедихте се - не случайно пастелите си остават предпочитан избор за дома, защото те могат да създадат едновременно спокойна и вдъхновяваща атмосфера. Възползвайте се от тях!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***