Луксозната кухня

Тя изисква не само качествени материали като естествено дърво, мрамор и синтетичен камък, но и оригинален, елегантен и функционален дизайн.
lonny kitchen2
source
caesarstone.com
И най-важното - дизайн, създаден в съответствие с конкретните нужди, естетически предпочитания и изискванията на собственика, пречупен през познанията на дизайнера за постиженията на модерните технологии и дизайн.
Показаните красиви модели могат само да ви позлужат за вдъхновение и идеи за вашата собствена кухня, с които да помогнете на интериорния дизайнер да разбере по-добре предпочитанията ви. Използвайте множеството впечатляващи идеи в този блог, но позволете на интериорния дизайнер да ги интерпретира в съответствие с вашето интерионо пространство и инвестицията, която сте предвидили. С познанията и опита си той може да ви бъде полезен за постигане на максимален резултат с минимални разходи.  Особено при проектите за кухня, където е изключително важно всичко да бъде проектирано точно.  А понякога дори и само с консултация могат да се избегнат сериозни грешки, за поправянето на които често ме търсят клиенти.

2 comments:

Жени said...

Прекрасни идеи! Вторият интериор е наистина впечатляващ! Мечтая за такава кухня! направо бих живяла вътре!

trendoffice said...

Да, и аз - заедно с мястото, където се намира ;)
Но и с удоволствие бих я проектирала и направила и за клиент.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***