Искате ли уникален интериор?

Такъв, който да бъде само ваш - единствен и едновременно с това отразяващ вашите лични предпочитания, представи и нужди? Това можете да постигнете с оригинални идеи, които съответстват на вашия личен вкус, но и добре съчетани с всичко останало. За тази не лесна задача ви трябва помощ от дизайнер, който има достатъчно опит, познания и усет към красивото, баланса, хармонията и уникалното в интериорния дизайн, с когото заедно да достигнете до най-добрите решения.
Ето няколко идеи, които може да ви бъдат полезни:
Skip Stop House by DH Liberty
dezeen
- да се използват плочки в зоната на кухнята, когато тя е част от дневната не винаги означава ясно очертана линия на преход в настилките. Напротив, един постепенен преход ни позволява индивидуален дизайн. Как точно да стане това с различни материали? Дори и само консултация може да ви спести грешки и разходи, но интериорният дизайнер  може да ви осигури и качествена реализация на идеята!
Същата идея може да се използва и в банята:
Skip Stop House by DH Liberty
Design Haus Liberty
- възползвайте се от възможността да имате оригинални мебели, проектирани конкретно за вас и предназначени точно за вашия интериор:
В проекта за интериора на скицата беше използвана красива старинна маса с неизползваем плот, намерена в новозакупения апартамент. Тя послужи за вдъхновение за стила на новото жилище - модерен и функционален, но с топлината и красивите заоблени форми на класическите мебели. Проектираните мебели бяха направени по поръчка от дървесина от череша.
Това са само няколко възможни начина за постигане на уникалност в интериора. Ако искате и вашето жилище да бъде уникално, красиво и удобно, обадете се!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***