Лукс и елегантност - идеи от Ню Йорк


Красиво, удобно и добре обмислено пространство в банята.

Снимките са от американското списание Interior Design От какво се определя той - този изискан лукс е резултат от съчетанието на отличен дизайн, скъпи материали, оригинални идеи и внимание към детайла.
Ониксът е един невероятно красив камък с много различни цветове и красива структура, която създава усещането за дълбочина.

За трапезариятя - забележете красотата на огромната маса - чудесна работа на дизайнера и майстора дърводелец:

А тук трапезарията е част от голямата дневна, в която множество модели на модерната класика се съчетават в едно удобно и елегантно общо пространство:


Райето като обединяващ мотив - забележете как то преминава включително и през картината!
Харесват ли ви? Всички снимки показват оригиналнен интериорен дизайн и силата, която има той да промени начина ни на живот. Достатъчно е само вашето и нашето - на дизайнерите - вдъхновение :) И не всичко е свързано само с много инвестиции - по-важното е те да бъдат използвани максимално добре. Ето един мой проект за малка кухня, в която инвестициите не са големи, но използваните материали са едни от най-качествените, а съчетанието между тях, заедно с вдъхновението на собственичката за витража на вратата ми помогнаха да постигнем максимално удобство и елегантност. А тази кухня показва как със значително по-евтин камък от оникса също могат да се постигнат добри резултати. Изборът му беше съобразен с цветовите предпочитания на собствениците за шкафовете на кухнята и корковия под.
За красотата и удобството на естествения камък в интериора може много да се говори, но тук можете да видите един наистина интересен и не много известен вид фосилизиран гранит!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis