Детската стая - дизайнът е особено важен

Kids Fun Candy Wall Decals from Couture Deco
femaleways.com
както за най-малките, така и за по-големите, включително и тийнейджърите - нещата, които малкото дете вижда около себе си формират до голяма степен първите му представи, създават естетически критерии, възпитават. Една добре проектирана стая може да действа едновременно стимулиращо за интелектуалното развитие на детето, да вдъхновява за творчески изяви юношата, но и да осигурява спокойна среда за тяхното развитие и израстване.
Дизайнът на детската стая е тема, която ме интересува и за която в този блог можете да намерите множество идеи. Той включва функционалност, безопасност и естетическо координиране на всички елементи.
Важна е и декорацията - красивите цветни стени и рисунки по стените са все по-популярни:
[paint-ideas-baby-nursery.png]
http://designdazzle.blogspot.com


goodhousekeeping.com
http://kidsbedroomdecoratingideas.com

Но тя може да бъде по-гъвкава и да се променя според нуждите на детето - виждате ли колко е впечатлен малкият човек от лепенките по стената? Те могат да се сменят периодично, а могат да се използват и картини, които да се сменят. Декорацията може да бъде тематична или избрана от самите деца, но винаги трябва да бъде хармонична и балансирана.
Интериорен дизайн и консултации при обзавеждане и декорация предлага специално намаление за консултации за обзавеждане и дизайн на детски и юношески стаи през този месец! Ще се радвам, ако мога да ви бъда полезна!
freeemail2 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***