Обновяване с малки промени

Ако не искате да инвестирате средства в сериозен ремонт, но имате желание да 'освежите' дома си, можете да вложите една значително по-малка част от парите си за ре-дизайн. Това е промяна на интериора като се използват наличните в дома мебели само с малки добавки и разместване, частични промени на една от стените и т.н. Защото домовете ни си остават нашите 'крепости' и един сигурен начин да живеем по-добре е да се опитаме да ги направим възможно най-удобни, уютни и привлекателни - в крайна сметка това е територията, върху която имаме най-голяма власт.

Как да обновим дома си с лесно и с малко инвестиции? Ето няколко идеи за малки промени с голям ефект:
House and Home
  • боядисване - дори и само на една стена от помещение. Достатъчно е да подберете подходящия цвят, за да имате притегателен акцент в интериора си и дори да промените изяло атмосферата в него.











Самият факт, че сте заобиколени от свежи нови цветове е в състояние да повдигне настроението ви, да предизвика положителни емоции, които да променят живота ви към по-добро.

  • тапетите - те са още по-лесни за поставяне и само с един красив тапет на подходящо място можете напълно да промените стаята: този красив фотьойл не би изглеждал добре на фона на бялата стена, но с помощта на подходящ тапет и топлия цвят на дървото на масичката се получава елегантен и уютен кът! А за тези, които харесват по-ярките и наситени цветове, е комбинацията по-долу:

Ако имате нужда от съвет или ви е трудно да намерите подходящия тапет или цвят боя, не забравяйте, че можете да използвате консултация на час, с която можете да си спестите време за търсене или разходи заради скъпи грешки - пишете ми: freeemail2

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***