Обновяване с малки промени


Факт е, че в трудни години за ремонти се харчат по-малко средства. Но домовете ни си остават нашите 'крепости' и един сигурен начин да живеем по-добре е да се опитаме да ги направим възможно най-удобни, уютни и привлекателни - в крайна сметка това е територията, върху която имаме най-голяма власт. Как да обновим дома си с малко инвестиции? Един лесен начин е чрез малки промени с голям ефект. Ето няколко идеи:
House and Home
  • боядисване - дори и само на една стена от помещение. Достатъчно е да подберете подходящия цвят, за да имате притегателен акцент в интериора си и дори да промените изяло атмосферата в него. Самият факт, че сте заобиколени от свежи нови цветове е в състояние да повдигне настроението ви, да предизвика положителни емоции, които да променят живота ви към по-добро.

  • тапетите - те са още по-лесни за поставяне и само с един красив тапет на подходящо място можете напълно да промените стаята: този красив фотьойл не би изглеждал добре на фона на бялата стена, но с помощта на подходящ тапет и топлия цвят на дървото на масичката се получава елегантен и уютен кът! А за тези, които харесват по-ярките и наситени цветове, е комбинацията по-долу:

Ако имате нужда от съвет или ви е трудно да намерите подходящия тапет или цвят боя, не забравяйте, че можете да използвате консултация на час, с която можете да си спестите време за търсене или разходи заради скъпи грешки - пишете ми: freeemail2

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis