Време за ремонти - полезна информация

В тези хубави все още дни в началото на есента вероятно много от вас се замислят за ремонти и обновяване - на жилището, офиса, заведението. Ето няколко полезни съвета:
1. Боята е едно от най-достъпните средства за бърза промяна в интериора, но не забравяйте - важно е тя да бъде безвредна и качествена, особено за детските стаи.
2. Подовите покрития също могат да имат вредно влияние - особено при наличие на алергии. Тогава е добре да се използват лесно поддържащи се материали, които не излъчват вредни летливи вещества като голяма част от ламинатите, например, или задържащи прах и акари, като повечето мокети. Ето някои от най-еколкогичните подови покрития, които освен че са добри за нашето здраве, също така и ни помагат да не замърсяваме околната среда. 
3. Тапетите всъщност могат да променят атмосферата в интериора още по-бързо и лесно от боята, при това без опасност от замърсяване, особено ако решим да акцентираме само върху една стена. 
4. Банята - това интензивно използвано помещение има особена нужда от добро планиране, много точен дизайн и качествени материали. И съвсем не маловажно - от атмосфера, която помага за събуждането ни сутрин и отпускането ни след тежък ден, оправя настроението ни с усещане за лукс и специалност. Изборът за всеки от нас зависи от личните предпочитания, но съвет и информация за най-добрите възможности на пазара от професионалист биха ви спестили много скъпи грешки.  Това важи за всяка част от интериора, включително осветление - то изисква специално планиране, още преди да започнете ремонта, пердета, килими и всякакъв текстил, аксесоари...
Интериорният изайнер ще ви даде полезни идеи за максимално практично използване на пространството, ще проектира специално за вас или намери от производител най-подходящите мебели и продукти за интериора - това е предимството да използвате услугите на дизайнер на свободна практика. Той ще ви помогне с координацията на всички цветове и материали, ще организира вместо вас доставката и изпълнението на интериорните проекти.
И още нещо много важно - един дом винаги има останали от миналото любими предмети. Те са нашата връзка с любими хора или спомени от далечни пътешествия, напомнят ни отминали времена или просто ги харесваме и не искаме да се разделяме с тях. Такива предмети дават уникалност на интериора и могат да бъдат отправната точка за новия интериорен проект. А ако искате с малко инвестиции да обновите интериора си - използвайте старите си мебели по нов начин! С услугата ре-дизайн мога за кратко време да проебразя една стая с минимални инвестиции!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***