Романтична стая - как да я създадем?

Със сигурност за това се изисква повече от мека светлина и розова гама на цветовете.  С помощта на дълбоки, удобни за седене мебели, богати, падащи свободно завеси, топлината на огъня в камината или мекия килим на пода романтичните стаи ни подканват да влезем и останем в тях, стават любимото ни убежище.Ето няколко идеи от сп. Metropolitan Home:
В тази спалня в бяло дизайнерът Benjamin Noriega-Ortiz постига романтично уединение чрез полукръг от завеси около леглото - приятно, нали?

Понякога банята става най-привлекателната стая в жилището, особено, ако в нея има камина и място за удобно седене на чаша шампанско! Подобна е и идеята на дизайнерката Патриция Уркиола с нейното предложение за баня за Axor, но там директно в банята са разположени успоредно две вани - очевидно става модна тенденция банята да се превръща в място за семейно общуване:)







Лично за мен най-уютна и приятна е тази дневна на семейство архитекти от Атланта Jose Tavel and Cara Cummins - точно тук ефектът е постигнат с умело съчетаване на всички елементи на интериорния дизайн.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis








***